The 5-Second Trick For بیمتال اشنایدر
The 5-Second Trick For بیمتال اشنایدر
Blog Article
رله بی متال چیست؟ رله بیمتال یا رله اضافه بار حرارتی یکی از انواع مختلف تجهیزاتیست که اکثر موتورها و انواع تجهیزات برقی صنعتی را درمقابل اضافه بار و اضافه جریان، حفاظت میکند.
بی متال اشنایدر از جمله مهم ترین وظایفی که بر عهده دارد، حفاظت از موتورها است. اگر کار غیرعادی موتورها در طی بهرهبرداری آنان به موقع تشخیص داده نشود و از ادامه کار موتورها جلوگیری به عمل نیاید، منجر به عیوب اساسی الکتریکی و مکانیکی خواهد شد؛ که حل کردن آنها دیگر به این سادگیها نخواهد بود.
نوع دیگر بی متال، بی متال سه فاز میباشند. اما در رابطه با اتصال یک بی متال تک فاز به یک بی متال سه فاز باید بگوییم که در صورت استفاده از یک بی متال سه فاز برای یک مصرف کننده تکفاز، باید قطع کننده یکی از فازھا را با قطع کننده فاز دیگر سری نموده و از کنتاکت باقی مانده باید برای اتصال نول به مصرف کننده استفاده نمود.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
محصول کشور فرانسه افزودن به علاقه مندی اطلاعات بیشتر
بیمتال اشنایدر یک تجهیز الکتریکی پیچیده است که از اجزای مختلفی تشکیل شده است. اجزای تشکیلدهنده بیمتال اشنایدر عبارتاند از:
محصول کشور فرانسه افزودن به علاقه مندی اطلاعات بیشتر
در رابطه با سیستم فنی بی متال هم میتوان گفت، هر بی متال از شش بخش اصلی تشکیل شده است که به شرح زیر هستند :
بی متال در صنایع برق به قطعه برقی که بهصورت سری در مدار قرار گرفته و از موتورها در تابلوهای برق بهخوبی محافظت میکنند.
مدار را تست کنید تا از عملکرد صحیح بیمتال اطمینان حاصل شود.
بیمتال ترمومتر اشنایدر یک حسگر دما است که برای اندازهگیری دما در صنایع مختلف استفاده میشود. این حسگر با تغییر دما، تغییر شکل میدهد و بر اساس تغییر شکل، دما را اندازهگیری میکند.
این ویژگی بر اساس اصل ترمومکانیک ????? ??? ???? ????? عمل میکند. با توجه به این خاصیت، بیمتال اشنایدر الکتریک در بسیاری از کاربردها مورد استفاده قرار میگیرد.
بله، برای دریافت کاتالوگ بی متال اشنایدر می توانید با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.
نکته بعد در ارتباط با وجود یک دکمه تغییر وضعیت دستی و اتوماتیک می باشد. این دکمه بر روی بیشتر بی متال اشنایدر های موجود در بازار تعبیه می شود. استفاده از این دکمه به این صورت است که در حالتی که بیمتال به صورت دستی می باشد، پس از این که بار اضافی تجمع پیدا کرد و مدار قطع شد، اپراتور باید اقدام به ریست کردن بیمتال نماید؛ اما اگر دستگاه بر روی حالت اتوماتیک قرار گرفته باشد، دیگر نیازی به اپراتور نخواهیم داشت و پس از مدت زمان مشخص شده ای بعد از این که بی متال فعالیت کرد، به صورت اتوماتیک از مدار خارج می شود و ریست می شود.